Wandeling voor mantelzorgers bij de Volksabdij Ossendrecht

Dit jaar organiseert de Flor van Putte Stichting wandelingen voor speciale doelgroepen. Het doel hiervan is dat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar ervaringen kunnen delen in een ontspannen sfeer.  Maandagmiddag 25 juni is er een wandeling speciaal voor mantelzorgers. Deelname is gratis.
De middag begint om 13.30 uur met koffie en thee in Restaurant de Blauwe Pauw. Rond twee uur start de wandeling in het natuurgebied rondom de Volksabdij. Natuurgids Leo den Heijer neemt de deelnemers mee naar bijzondere plekken en zal van alles vertellen over wat hij onderweg tegenkomt. Uiteraard geeft hij ook uitleg over de bijzonderheden van de Brabantse Wal. Na afloop wordt gezamenlijk een kop koffie of thee gedronken in de Blauwe Pauw (tot 16.00 uur).
Deelname is gratis inclusief koffie en thee. Er geldt een maximum van 40 personen, vooraf aanmelden is gewenst en kan via fvpwandeling@telfortglasvezel.nl onder vermelding van naam en de datum van de wandeling (25 juni).
www.florvanputtestichting.nl Flor van Putte Stichting, Onze Lieve Vrouwe ter Duinenlaan 199 4641 RM Ossendrecht (receptie Volksabdij, Restaurant de Blauwe Pauw 0164-672546)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *