Wandeldag Breek de Stilte in stralend zomerweer


Om aan de specifieke zorg voor hun kind met autisme te kunnen voldoen, moeten ouders enorm veel doen. Vzw Breek de Stilte probeert haar steentje bij te dragen en organiseerde voor de 16 de keer de gekende wandeldag, om het autisme regionaal in de kijker te stellen.

Omstreeks 10 uur startte, op 9 september aan het Ravenhof te Putte, de familiedag met een ontbijt, gevolgd door een uniek wandeling met de boswachter. De ganse dag konden de aanwezigen de klaverbladwandelingen afstappen, een toertje met paard en kar maken, smullen van lekkere pannenkoeken of genieten van een frisse pint in een zomerse temperatuur bij het optreden van talrijke artiesten.

Geen Breek de Stilte zonder bekende Vlamingen. Dit jaar kwamen Rocco Granata, Ben Rottiers, Mark Lauwrys en Marijn De Valck, peter van “Breek de Stilte”, naar de wandeldag afgezakt. Samen met zo’n 135 wandelaars stapten Ben, Rocco en de clowns 3 km. door het bos in gezelschap van komiek “Tommeke” en de boswachters. Alvorens het startschot voor de wandeling werd gegeven werden honderden ballonnen, als teken van hoop, de lucht in gelaten. De grote opkomst van wandelaars toonde aan dat het werk van de vzw zeer gewaardeerd wordt. Dankzij de talrijke gulle giften van sympathisanten en  sponsors kon de vereniging deze editie  een cheque van 18.135 euro in ontvangst nemen. De 4 jarige Noor September mocht de cheque aan Rocco Granata, Ben Rottiers en Roy Anders overhandigen.


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *