Wandel van de ene verbazing in de andere tijdens Polder Surprise


Laat u op Pinkstermaandag, 5 juni,  verrassen door de Polder Surprise. Dat is een ontdekkingstocht voor iedereen van 0 tot 99 jaar door Zandvliet.
Het avontuur start aan vrijetijdscentrum De Schelde. Met een schatkaart in de hand ontdekt u op het parcours 14 acts. Verwacht u aan een muzikale boomfanfare, een wervelende dansshow, een trialbiker, een menselijke kanonskogel en nog veel meer.  Hebt u alle acts gezien? Dan hebben we nog een kleine surprise die u kan afhalen in het vrijetijdscentrum.  De wandeling is voor klein en groot, voor cultuur -en sportliefhebbers, kortom voor ieder wat wils.
De wandeltocht vindt plaats op maandag 5 juni 2017. U vertrekt tussen 14 en 14.45 uur aan vrijetijdscentrum De Schelde. Deelnemen is gratis, inschrijven is niet nodig. Neem zeker uw schatkaart mee. Heeft u geen flyer? U kan ter plekke een exemplaar meenemen of deze hier downloaden. https://www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/files/flyer-met-schatkaart.pdf
De tocht eindigt in vrijetijdscentrum De Schelde. Daar kan u tot 18 uur terecht voor een drankje in de foyer en uw kaart inruilen voor een leuke surprise.
De wandeling is 2,2 kilometer lang en makkelijk begaanbaar voor kinderen en kinderwagens. Ook bij regenweer gaat de tocht door. Voorzie gepaste regenkledij en/of paraplu.
info: tel: 03 298 27 30 – www.vrijetijdscentrumdeschelde.be – vrijetijdscentrumdeschelde@stad.antwerpen.be
 
Tijdens de wandeling zijn de straten van het parcours afgesloten van 11 tot 17 uur. Er geldt vanaf 9 uur een parkeerverbod op de parking van het vrijetijdscentrum, de Botermarkt en in de Zuidhavendijk. Het parcours start aan het vrijetijdscentrum en verloopt verder als volgt: De Keyserhoeve – Botermarkt – links Spaansemolenstraat – rechts De Keyserhoeve – links Zoutedijk – rechtdoor fietspad – links Zandvlietse Dorpstraat – rechts Walenhoek – via Chiro terreinen terug naar de De Keyserhoeve tot aan het vrijetijdscentrum.
De bussen van de Lijn rijden vanaf 8 uur tot 19 uur  een omleiding.
 
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder