Vrouwenvoetbal: K. Achterbroek VV wint heenmatch eindronde met 4-1 van Miecroob Veltem.

Achterbroek ging in deze heenmatch van de eindronde het felst van start en greep de tegenstander meteen bij de keel. Na 8 minuten resulteerde dit in een doelpunt na een corner bleef de bal lang in het pak hangen en uiteindelijk kon Tinne Van den Berg de 1-0 scoren.  Achterbroek bleef doorgaan op haar elan en een schot van Dorien Debacker werd gered door Sandra Decuers. Een poging van Sanne Van Den Buys van aan de 16 ging over maar de 2-0 zou dan toch vallen. Na een hoekschop van Lenny Oerlemans trapte Lotte Aertsen de bal van dichtbij hard tegen de netten. Een minuut later was het weer bingo voor de thuisploeg Dorien Debacker kon alleen doorgaan op de flank en met een lobbal scoren.  Vlak na rust werd het snel 3-1 via Heide Meyermans die veel tijd had om de bal aan te nemen en te scoren. Achterbroek herstelde zich snel en een afstandschot van Sofie Kenis ging over.  Charlotte Van Wynsberghe tikte een vrije trap opzij en Stephanie Ehlen schoot net naast.  En op een schot van Dorien Debacker na afleggertje van Lenny Oerlemans stond doelvrouw Decuers dan weer in de weg. De 4-1 viel toch nog via Lenny Oerlemans die van kortbij kon binnen tikken na een voorzet van Tinne Vandenbergh. 4-1 tevens de eindstand. Een mooie uitgangspositie voor de terugmatch die zal doorgaan op het kunstgrasveld van SK Lierse in Kessel. Evenwel moeten we nog waakzaam blijven Het vel van de beer…