Vrouwenvoetbal: K. Achterbroek VV-DVK Haacht 6-2

In de wedstrijd tegen Haacht, die Achterbroek absoluut wou winnen om in de running te blijven voor een plaats in de eindronde,  kwam AVV  al heel vroeg op voorsprong. De bezoekende goalie loste eerst nog een schot van Lotte Aertsen maar in de rebound scoorde de goed gevolgde Lenny Oerlemans de 1-0.  Achterbroek ging meteen opzoek naar meer en wou blijkbaar het pleit vroeg beslechten. Het werd ook nog voor het kwartier 2-0 toen Dorien Debacker vanuit een zeer scherpe hoe een voorzet schot in doel zag verdwijnen.  Achterbroek zou de wedstrijd nog voor de rust in een definitieve plooi leggen via goals van Lenny Oerlemans en Lotte Aertsen waardoor we met een ruststand van 4-0 gingen pauzeren. Vlak na rust stond zelfs al snel de forfait score op het bord via Lotte Aertsen  die solo de flank af ging en scoorde 5-0. Dan kon Haacht toch nog de eer redden van op de stip 5-1 en later in de wedstrijd scoorden beide teams nog 1 keer. Achterbroek eerst via Lotte Aertsen opnieuw en dan maakte Haacht 6-2 de eindstand. Dankzij deze winst blijven we meedoen voor de eindronde.