Vrouwenvoetbal: K. Achterbroek VV-Cercle Melle 2-3

De wedstrijd begon met lichte druk van Melle in de beginfase zonder dat er echt uitgespeelde kansen waren. Dan kon toch Elke Van De Sompel eens doorgaan maar met een goede redding voorkwam Ellen Vermeiren een vroege achterstand.  Daarna was er er een scherpe vrije trap van Zvenka Maenhout overgetikt door Ellen Vermeiren.  Aan de andere kant was er een kansje voor Lenny Oerlemans maar de doelvrouw kwam goed uit haar kooi.  Sein voor Achterbroek om eventjes te dreigen. Na goed voorbereidend werk van Lotte Aertsen werd  een schot van Tinne Van Den Bergh afgeblokt en Lenny Oerlemans bracht een vrije trap goed voor doel maar deze werd in corner gekopt voor Sofie Kenis erbij kon. Dan echter op de counter na een corner van Achterbroek kon Elke Van De Sompel heel het veld over steken en nog de 0-1 scoren. Een doelpunt dat vlak voor rust hard aankwam. Al zou Achterbroek zich even herstellen na de rust toen snel een penalty werd gefloten na fout op Lotte Aertsen. Lenny Oerlemans achter de bal en 1-1.  Daarna werd een schot van Dorien Debacker gered.  Dan echter vrije trap aan de middellijn voor Melle die dicht voor doel werd gebracht en van kortbij werd de 1-2 binnen getrapt door Jassina Blom. Het zou nu even snel gaan want het werd rap 1-3. Opnieuw Van De Sompel die de flank afging.  Achterbroek zou echter snel de aansluiting weer vinden via Sarah Verhoeven na een corner. Maar verder kwam het niet ondanks enkele kansen nog voor Dorien Debacker, Sarah Verhoeven en Tinne Monsieurs. De laatste weken zitten we wat in een neerwaartse spiraal.  Proberen er na,  een weekje vrij volgende week. er zo rap mogelijk uit te geraken.