Vrouwenvoetbal: Achterbroek blijft in de running voor de promotie.

K. Achterbroek VV-DAVO Waregem  4-0
Achterbroek nog  steeds in de running voor de promotie ontving thuis DAVO Waregem. Een subtopper uit de reeks. Op Davo Waregem werd 1-0 verloren in de heenronde en dus was waakzaamheid zeker aan te raden.  De eerste kans in de wedstrijd was voor Lenny Oerlemans en werd door de Waregemse goalie Charlot Vermeeren onschadelijk gemaakt.  Deze had ook een goede redding in huis op een schot van Lotte Aertsen van aan de 16. Driemaal was vandaag scheepsrecht toen Dorien Debacker voorzette en Tinne Van Roie van dichtbij kon scoren 1-0 voorsprong voor Achterbroek. Dan toch kansje voor  Waregem maar Ellen Vermeiren kwam goed haar doel uit en bracht redding met de voet. Dan een korte corner namens Achterbroek  Lenny Oerlemans naar Lotte Aertsen en dan naar Dorien Debacker  die met een hakje naar terug in corner verwerkt. Een vrije trap van Ann De Meester ging naast.  Dorien Debacker kwam even voor rust nog alleen voor doel maar doelvrouw Vermeeren van Waregem kon redding brengen. Vlak na rust kans Waregem en Lore Bibaer naast getrapt.  Dan naar de overkant mooie combinatie Tinne Van Den Bergh die de bal doorgaf naar Lotte Aertsen die op haar beurt een voorzet gaf  naar  naar Tinne Van Roie die kopte prachtig binnen haar tweede van de namiddag 2-0. Waregem kreeg direct de kans op de aansluiting maar Ellen Vermeiren kon het doelpunt voorkomen.  Daarna kwam Tinne Van  Roie dicht bij een hatrick maar haar kopbal van de lijn gehaald.  Dan kon Lotte Aertsen echter alleen op doel afgaan en de 3-0 maken.  Een schot van Lenny Oerlemans werd nog gered door de ingevallen keepster Hughe maar in de slotfase werd het toch nog 4-0 Dorien Debacker scoorde de rebound na een vrije trap van Stephanie Ehlen.