Vriendinnetjes voetbalwedstrijd bij Noorse

Door de jaren heen is onze vereniging uitgegroeid tot een sportvereniging met meer dan 350 actieve sportbeoefenaars. Daarmee is K. Noorse S.V. de tweede grootste sportclub van Kapellen. Het unieke aspect van de club ligt niet in de eerder genoemde kwantiteit maar vooral in de kwaliteit van de organisatie en de sociale structuur.
Sinds 2006 is Noorse gestart met vrouwenvoetbal en op dit moment zijn we één van de weinige clubs die ook in de jeugdreeksen meisjesploegen in competitie hebben.
Dames- en meisjesvoetbal
Dit jaar had K. Noorse S.V. 4 elftallen in competitie :
–         Een elftal voor meisjes/dames vanaf 16 jaar. Dit elftal is actief in de C-reeks van het KVV damesvoetbal.
–         Een jeugdelftal voor meisjes tot 14 jaar.
–         Een jeugdelftal voor meisjes tot 11 jaar.
–         Een jeugdelftal voor meisjes vanaf 6 jaar.
Deze jeugdelftallen speelden in competitie tegen jongens.
Vriendinnetjeswedstrijden
Om het meisjesvoetbal te promoten en voldoende speelsters aan te trekken voor deze jeugdwerking organiseren we op 1/5/2013 om 18.00u vriendinnetjes – wedstrijden. De wedstrijden gaan door op de gemeentelijke Sportvelden aan de Frans de Peuterstraat te Kapellen. http://www.noorse.be/ .
Als uw dochter zin heeft om in een ontspannen sfeer eens te proberen of ze voetballen tof zou vinden en ze geboren is tussen 1996 en 2006 is ze dan ook van harte welkom.
Inschrijven kan bij :  De Beukelaer, Stefan (trainer) 0479/22.92.51, stefan@accuronv.be –  Van den Bogaert, Sven (trainer) 0497/61.70.29, sven.vandenbogaert@telenet.be
Gelieve wel uw contactgegevens en de naam en geboortedatum van uw dochter te vermelden, aub.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder