Voordracht Ludwig van Beethoven: de grote geweldenaar


ZANDVLIET – Davidsfonds afdeling Putte Grens , afdeling Zandvliet Berendrecht en de Polderse cultuurkring organiseren samen op dinsdag 17 mei een voordracht over Ludwig Van Beethoven.

In 2020 was het 250 jaar geleden dat Ludwig Van Beethoven werd geboren. Dit werd wereldwijd gevierd met festiviteiten en ook wij laten deze verjaardag uiteraard niet voorbijgaan ! Omwille van het coronavirus wel wat later…
De voordracht “ Beethoven, de grote geweldenaar wordt gebracht door Jos Meersmans. Hij brengt verteltheater en monologen rond componisten en merkwaardige persoonlijkheden. Boeiend, laagdrempelig, lichtvoetig, ontroerend, verrijkend… Vanuit de lichtcirkel van twee spotjes en geïllustreerd met tal van muziekfragmenten.

De voordracht vindt plaats op dinsdag 17 mei 2022 in de foyer van VC De Schelde, De Keyserhoeve 66 te Zandvliet. Aanvang 20 uur. De inkom bedraagt 5 euro voor leden, 8 euro voor niet-leden, gratis voor – 25.
Voor verdere info kan u terecht bij Bertha Dierckx (03/568.8301 , bertha.dierckx1@telenet.be) of bij Raf Bouckaert (03/664.01.69)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder