Voor de laatste keer Bogerfeesten in Kalmthout

bogerfeesten
Op 29, 30 en 31 juli 2016 is het weer tijd voor Bogerfeesten. Het is al de 34ste keer dat tien vrijwilligers uit het jeugdhuis van Kalmthout, Govio vzw, dit organiseren. Jammer genoeg moeten we melden dat Bogerfeesten dit jaar voor de laatste keer plaatsvindt. We zijn dan ook trots om dit jaar met enkele grote namen uit te pakken: DJ FRANK, dj Mathy, Was het nu 80, 90 of 2000? van Studio Brussel, King Dalton en Barking Bruce.
Bogerfeesten heeft het al enkele jaren financieel moeilijk om zich recht te houden. En dat weegt uiteraard op het gemoed van de organisatoren. Daarom besloten we eruit te gaan met een knal! Beter zo dan een financiële put achter te laten, zegt het team.
Vrijdag 29 juli 2016 kunnen de echte fuifbeesten los gaan op de grootste hits van vroeger en nu onder leiding van bekende StuBru dj’s tijdens ‘Was het nu 80, 90 of 2000?’ Een knipoog naar de gloriejaren toen Donna’s Dansfolie duizenden jongeren naar het marktplein van Kalmthout bracht.
Op zaterdag 30 juli 2016 heisen we de crème van de dj’s met Tommorowland op hun cv naar ons podium: DJ F.R.A.N.K. (Tommorowland/dixies/Carré), dj Mathy (Tommorowland/Tommorowland Brasil/Resident DOW) en dj Stick vs. DWalkman. Die laatsten passen niet in het rijtje maar komen toch. Nah!
Zondag 31 juli staat volledig in het teken van de kinderen op de familiedag en de verenigingen op de traditionele volksspelen. Terwijl de grote mensen meedoen aan de volksspelen of een pintje drinken en genieten van de inspanningen van anderen, kunnen de kleinsten zich uitleven in een kinderzone met kermisattracties en animatie: een paardenmolen, eendjes vissen, schminken … alles komt aan bod. Vanaf 17u kan iedereen smullen van een food truck. Maar niet heus. Die food truck serveert gewoon eten en daar kan iedereen van smullen. Duimen voor goed weer want ’s avonds is het openluchtfuif met optredens van King Dalton, Barking Bruce en onze eigen legendarische Fool House vs. Funk Rund.
Wij danken al onze sponsors en bezoekers van de voorbije jaren voor hun steun. Zonder hen hadden we het nooit zo lang kunnen volhouden. We nodigen dan ook iedereen uit om op een gepaste manier afscheid te komen nemen van de Bogerfeesten.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *