Vlaanderen Feest! in district past programma aan i.v.m. wedstrijd Rode Duivels


De Vlaamse feestdag wordt in het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo gevierd op vrijdag 6 juli op de Solftplaats in Berendrecht. De bewoners kunnen genieten van allerlei gratis optredens. Fanfare Willen is Kunnen uit Berendrecht trapt de avond af. Nadien kan iedereen de benen losgooien met de Antwerpse folkpop band ‘Dynamo Zjoss’. Zij trappen een spetterend feest op gang en zorgen voor leuke muziek. Daarna is het de beurt aan topgroep ‘2 Fabiola’. Zij hadden in de jaren negentig bekende hits als ‘Freak out’ en ‘Lift you up’ en treden nog steeds op in heel Europa. Voor de kinderen is er kinderanimatie voorzien: grime, een springkasteel, evenwichtsparcours en een spelkoffer.
Aanpassing programma
Wegens de wedstrijd van de Rode Duivels in de kwartfinale om 20.00 uur werden de uren van het programma als volgt aangepast:
18.30: Fanfare Willen is Kunnen
19 tot 20 uur: Antwerpse folkpop band Dynamo Zjoss
20 tot 22 uur: achtergrondmuziek
22 tot 22.45 uur: 2 Fabiola
19 tot 22 uur: kinderanimatie (springkasteel, grime, spelkoffer…)
Busomleiding
Het verkeer wordt tijdens dit evenement omgeleid. Bussen van De Lijn volgen een omleiding vanaf 18 uur. Richting Zandvliet vanaf de Monnikenhofstraat; richting Antwerpen vanaf de Dorpstraat. De haltes ‘Kleine Bredestraat’ en ‘Solftplaats’ worden niet bediend. Er worden vervanghaltes voorzien ter hoogte van de kruispunten Kruisbos/Monnikenhofstraat, Cecilianenstraat/Antwerpsebaan en Dorpstraat/Solftplaats.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *