VK Geel-Zwart 89 – FC De Oude Withoef 1-1

De 2de  wedstrijd van het jaar op 15 januari en ook de 2de keer dat GZ89 een punt kan pakken en de tegenstander was niet de minste, Oude withoef is de 2de uit de rangschikking. Toch zag het er de 1ste min. al beroerd uit. Een pas door de verdediging en een twijfelende stopper gaf vrije doorgang aan de aanvaller. Deze kon dan gepast voorzetten en Van Den Heuvel kon vrij simpel afwerken. Deze waarschuwing kon tellen en was de aanzet tot meer secuur verdedigen. De bezoekers hadden meer balbezit maar GZ89 kon verdere doelpunten vermijden en zelf enkele aanvallen in elkaar steken. De beste kans was voor Braspenninckx Jurgen die net naast het doel kopte.
0-1 was dan ook de ruststand. Na de pauze hetzelfde beeld; veel balbezit voor de bezoekers die niet meer konden scoren. Rede daarvoor was het persoonlijk spel van enkele spelers en dit was een geluk voor GZ89. In de 34ste min. viel dan de gelijkmaker, een vrije trap een 20tal meter van doel werd rechtstreeks binnengetrapt door Noens. De bal ging naast de muur en juist naast de paal binnen, foutje wat betreft opstelling muur door keeper. De tijd was nu te kort voor Oude Withoef om de overwinning toch nog naar zich toe te halen en na affluiten waren zij diep teleurgesteld door de verloren punten. GZ89 was maar wat blij met het behaalde punt en langzaam maar zeker naderen zij op één punt van RCB. Hopelijk springen zij erover na de volgende wedstrijd die gepland staat op 22/01/2011 en dit tegen Antwerp Daelership om 15uur te Kapellen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder