Viergeslacht te Ekeren


 
Op 16 mei werd Linah geboren, dochtertje van Djendy Verhage en Areeb Siddiqi, woonachtig in Ekeren. Djendy is de dochter van Ella Van Waelendael (Kalmthout) en zus van Rody.
Ella is de oudste dochter van Angelina Hoendervangers en Constant van Wallendael. Ze zijn afkomstig uit Putte maar gingen na hun huwelijk, op 25 augustus 1956, in de Lindenlei in Ekeren wonen.
Ze kregen 3 dochters. Vader Stan was gekend in Ekeren als “Stan de facteur”. Moeder Angelina werkte vele jaren als vrijwilliger bij het Kinderheil (Frans Lenaertsstraat, Ekeren) van destijds. Vele baby’s werden daar door haar gewogen en jonge mama’s met hun baby werden daar door haar ontvangen. Constant overleed in 2011.
Angelina (89 j) is zo trots op het 4-geslacht. De naam Linah maakt haar nog trotser. Ze vindt het een enorme eer dat “Linah” het laatste stukje van haar naam “Angelina” is. Tegen iedereen zegt ze :”Ik vind het zo mooi dat Rody de peter mag zijn van het dochtertje van zijn zus en dat Linah een beetje naar mij genoemd is.” Voor Linah is Angelina de “Bomma”, Ella (57)wordt de “Nana”. Zo wordt in Pakistan (Areeb heeft Pakistaanse roots) de oma langs de kant van de mama van de baby genoemd.
De foto is gemaakt op de verjaardag van mijn Angelina in het Veltwijckpark in Ekeren.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder