Vertegenwoordigers gezocht

Gemeente Essen op zoek naar vertegenwoordigers uit de socioculturele sector
Trek mee aan de touwtjes van vzw KOBIE

Heb je een hart voor kunst en cultuur? Een neus voor het organiseren van evenementen? En een gaatje in je agenda? Geef je dan op voor de algemene vergadering van de nieuwe vzw KOBIE.

Het gemeentebestuur hecht veel belang aan het ‘samenkomen’ van mensen.
Dat doen we door een breed cultureel aanbod te geven en diverse evenementen op te zetten. Voor de praktische uitwerking van deze activiteiten koos het gemeentebestuur ervoor om een nieuwe vzw op te richten. Verwijzend naar de gekende kobiecheques, (Kom Bijeen In Essen) werd deze nieuwe structuur ‘vzw KOBIE’ gedoopt.
Om dit bestuursorgaan operationeel te maken moeten we een algemene vergadering samenstellen. Ondermeer 19 vertegenwoordigers vanuit het socioculturele veld maken hiervan deel uit. Daarom ook deze oproep: is er in je vereniging iemand kandidaat om mee te trekken aan de touwtjes van vzw KOBIE? Het gemeentebestuur zoekt gemotiveerde personen met een brede betrokkenheid in het lokale socioculturele leven. De afgevaardigde moet de interesse hebben om op een opbouwende wijze actief mee te werken in de realisatie van de doelstellingen van de vzw. Kandidaat-leden nemen contact op met de cultuurdienst, dit ten laatste op maandag 24 oktober.
Meer informatie:
Cultuurdienst Essen, 03 670 01 41, ” cultuur@essen.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *