Verslagenheid groot na het overlijden van Sophie

In het Mater Salvatorisinstituut in Kapellen is de verslagenheid, bij de leerlingen en leerkrachten, groot bij het vernemen van het overlijden van hun schoolkameraadje Sophie Van De Heijning  op dinsdag 15 februari.
Sophie, 16 jaar en afkomstig uit Hoevenen,  werd afgelopen vrijdagavond omstreeks 20 uur, op een zebrapad ter hoogte van het kruispunt van Antwerpsesteenweg en  de Plasstraat in Hoevenen gegrepen door een wagen. Zij  werd in kritieke toestand overgebracht naar het AZ Klina in Brasschaat. Daar is ze dinsdag aan haar verwondingen overleden.
De aanrijder reed na het ongeval door. Volgens een achterligger reed de bestuurder met donkerkleurige Alfa Romeo. Van de dader ontbreekt nog steeds ieder spoor.

Rouwhoekje
Sophie was leerlinge van het vijfde jaar Techniek-Wetenschappen in het Mater Salvatorisinstuut te Kapellen.
Haar medeleerlingen kunnen het niet vatten. Sophie was een voorbeeld voor hen allen, ze rookte niet, ze dronk niet, ze deed niets verkeerd.
In de school wordt een rouwhoekje ingericht waarin de leerlingen hun een afscheidswoordje tot Sophie kunnen richten.

Afscheid
Sophie was de dochter van Luc en Geertje Van De Heijning – Fasseur en de zus van Kathleen. Ze werd geboren te Brasschaat op 15 november 1994. Woensdag 23 februari heeft er een afscheidsviering plaats om 10 uur in de parochiekerk van Hoevenen aan het Frans Oomsplein. ‘Als teken van vriendschap en liefde mag u een roos meebrengen’, aldus de familie. Rouwadres: Plasstraat 151, 2940 Hoevenen.
Aan de diep bedroefde familie bieden wij namens de redactie ons innig medeleven aan.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *