Vernieuwde bestuursploeg NEOS Kalmthout-Essen stelt boeiend programma samen

De nieuwe bestuursploeg van NEOS

”De afdeling Kalmthout-Essen van NEOS (Netwerk van Ondernemende Senioren) heeft met Edgard Meuleman een nieuwe voorzitter. De vernieuwde bestuursploeg stelde een boeiend programma samen voor het werkingsjaar 2021-2022. Zo geeft onder meer klimaatexpert Pieter Boussemaere een lezing.

Wandelen, fietsen, één-of meerdaagse reizen staan ook op het programma. Genieten van pensioen“NEOS, het Netwerk van Ondernemende Senioren wil alle senioren de kans geven om te genieten en te blijven leren.
Door samen te luisteren naar intrigerende sprekers of in groep leuke uitstappen te maken, verbinden we mensen met elkaar. Wie houdt van nieuwe uitdagingen, toffe ontmoetingen en gezelligheid zit goed bij NEOS Kalmthout-Essen”, vertelt Edgard Meuleman, de nieuwe voorzitter van de lokale afdeling en ondervoorzitter van NEOS-provincie Antwerpen.


Bedankt Adri
“Adri Matthijssen stond vier jaar aan het roer van NEOS Kalmthout-Essen, maar in juli droeg hij het voorzitterschap aan mij over. Langs deze weg willen we Adri, en ook zijn echtgenote Ria, nog eens hartelijk bedanken voor alles wat hij voor NEOS heeft gedaan. Wie Adri kent, weet dat hij vaak zei: “Je leert pas zelf grote stappen zetten, als je ook de kleine stappen zelf zet”. “Die wijze raad nemen we mee in alles wat we nu met onze vernieuwde bestuursploeg organiseren”, zegt Edgard.

Tien klimaatacties die werken
“Een van de activiteiten die we graag even extra aanstippen, is de lezing door klimaatexpert Pieter Boussemaere. Twee jaar geleden was hij al eens bij ons te gast met ‘Eerste hulp bij klimaatverwarring’ en nu komt hij op 29 november terug met ’10 klimaatacties die werken’. Pieter Boussemaere geeft enkele concrete tips hoe iedereen zelf kan inspelen op heel actueel thema.”, geeft Edgard mee.

Christophe De Borsu
“En graag maken we de mensen ook al warm voor de lezing van Christophe De Borsu. Op maandag 22 maart 2022 bent u welkom om te komen luisteren naar ‘Wat Walen Willen’. Beide spreekbeurten stellen we open voor niet-leden en starten om 13u30 in het Strijboshof.
Zij betalen dan 15€ omdat we ook taart en koffie voorzien”, besluit Edgard Meuleman van NEOS Kalmthout-Essen. Meer info over het volledige programma kan u vinden op: www.neosvzw.be/kalmthout
(Tekst: Stijn By Me)
©Ingrid Antonissen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *