Verdachten opgepakt te Stabroek

Zaterdag 15 februari 2014 omstreeks 15.50u zien inspecteurs tijdens patrouille twee mannen lopen in de Grote Molenweg in Stabroek. Het tweetal komt uit de Rode Hoevelaan en ze wandelen richting ’s Hertogendijk. Onderweg kijken ze met veel aandacht naar de woningen en lopen in de omgeving rond, zonder duidelijke bestemming.
De patrouilleploeg besluit over te gaan tot controle en houdt hen staande in ’s Hertogendijk. Een man heeft een schroevendraaier weggestopt onder zijn kledij. De andere heeft een fototoestel bij zich met daarop een foto van een nabijgelegen woning.  In de Randerode wordt door een andere interventieploeg een derde verdachte aangetroffen, die eveneens veel interesse vertoont in de huizen.
De drie mannen worden meegenomen naar het politiekantoor voor verder onderzoek.  Daar blijken de verdachten eveneens in het bezit te zijn van twee zaklampen en enkele juwelen. De verdachten wensen geen verklaring af te leggen. Het gaat hier over drie personen van Chileense nationaliteit.
Zij werden voorgeleid op het gerechtshof en werden aangehouden door de onderzoeksrechter.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *