KBC-Cross te Putte

Lopersgroep Putte organiseert,  onder de vleugels van AVVV,   de18e editie van de  klassieker KBC cross organiseren op zaterdag 22 februari 2014.
De KBC-cross staat bekend om zijn geaccidenteerd parcours dat werd uitgetekend in het prachtige kasteelpark Moretus aan het Kasteel Ravenhof (Oud Broek) te Putte- Stabroek.
De wedstrijden starten om 13.30 u met de jeugdreeksen aansluitend gevolgd door de wedstrijden voor de seniors en masters. Deze wedstrijd staat bekend als een prijzencross waarbij geen enkele deelnemer met lege handen vertrekt.
Deelnameprijs: € 5 / alle jeugdreeksen en AVVV-leden GRATIS
Inschrijven Jeugdlopertjes
Jeugdlopertjes die geen lid zijn van AVVV nemen dankzij KBC gratis deel de wedstrijden. Ze zijn dan verzekerd en ontvangen na de wedstrijd nog een leuke surprisetas. Om praktische redenen en om te lange wachtrijen te vermijden bij de inschrijvingen vragen we wel om om hun deelname vooraf in te schrijven.
Alle andere deelnemers, AVVV-jeugd en alle volwassen deelnemers schrijven zich ter plaatse in (geen voorinschrijving mogelijk).

Prijs: € 5 (jeugdlopers tot 16 jaar en KAVVV-leden GRATIS)
Contact:e-mail: info@lopersgroepputte.be –url: http://lopersgroepputte.be, https://www.facebook.com/events/554663681290389/
organisatorLopersgroep Putte v.z.w.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder