Veilinghuis Hammertime uit Hoevenen verovert de Wereld!

ceo’s Anthony Bastin en Steven Teughels ©Hammertime


HOEVENEN – De boekenbeurs, El Kaouakibi, P-Magazine, Key Music, Corsan, Eurostar Diamond traders, … Het Hoevense veilinghuis werd afgelopen jaren aangesteld door de rechtbank van Koophandel in Antwerpen om deze spraakmakende falingen ten gelde te maken. Ze deden dit met verve.

Reeds gedurende jaren veilen ze eveneens ook een 100 tal wagens per week, dewelke vertrekken naar alle uithoeken van Europa, zoals Duitsland, Frankrijk, Nederland, Tsjechië, Polen, Hongarije en veel meer.

Aangekomen in 2023, steekt Hammertime de Europese grenzen over door hun verkoop van de goederen van het Antwerps kweekvleesbedrijf Peace of Meat. Deze veiling was een ongekend succes daar de online verkoop een veelvoud was van het ontvangen overnamebod.
De aangeboden 3 bio reactoren, met een geschatte waarde van een half miljoen euro, vonden na de veiling nieuwe eigenaars in landen zoals Israël en Zwitserland.
De kleinere items, zoals nucleaire celtellers, aspiratiesystemen, incubators, refractometers vonden dan weer nieuwe eigenaars in Universiteiten en bedrijven in onder andere Spanje, Duitsland en de UK.
De Belgische Universiteiten zoals oa KU Leuven vielen ook in de prijzen met meerdere items.

Deze enorme groei en expansie lijkt nog lang niet ten einde daar de 2 jonge zaakvoerders van Hammertime bezig zijn met hun “grand cru” jaar.
Na 9 jaar geleden te zijn opgestart van niets, zullen ze dit jaar hun omzet zien verdubbelen, evenals een verdubbeling van het bezoekersaantal.
De site heeft ondertussen een gemiddeld aantal bezoekers per dag dat schommelt tussen 50.000 en 80.000.

www.hammertime.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *