Veilinghuis Hammertime start met maandelijkse online kunstveiling

HOEVENEN – Het gekende veilinghuis Hammertime start op 12 oktober a.s. met een online kunstveiling voor moderne en hedendaagse kunst. De veiling is te vinden onder https://hammertime.auction/art/

De website biedt gebruikers de mogelijkheid om online schilderijen, litho’s, beelden, foto’s,… te kopen. Er zal elke maand een veiling gehouden worden met een looptijd van twee weken. Per veiling zullen ongeveer honderd kavels aanwezig zijn.

Hammertime.be gebruikt voor de veiling een geautomatiseerd systeem dat voor de bezoeker erg eenvoudig is: Na inloggen kan de potentiële koper bieden op één of meerdere kunstwerken. Vervolgens krijgt de koper een mail dat hij een bod heeft uitgebracht. Wordt de koper overboden dan krijgt hij hiervan ook weer een bericht. Degene die aan het eind van de veiling (hamerslag) het hoogste bod heeft uitgebracht krijgt het kunstwerk toegewezen. Na betaling kan het werk vervolgens opgehaald (in Antwerpen of Aalst) of opgestuurd worden.

Steven Teughels, CEO Hammertime: “Met de veilingsite richten we ons op moderne en hedendaagse kunst. Er zal op de kunstveiling van Hammertime.be een gevarieerd aanbod te vinden zijn van gerenommeerde kunstenaars als Raveel, Panamarenko, Tuymans, Jan Fabre, Alechinsky,… Maar ook ontluikend talent uit de graffiti en street-art wereld als Sébastien Theys, Steve Locatelli, Jonas Vansteenkiste e.a. zullen er aangeboden worden. De prijzen lopen uiteen van 100 euro tot 7500 euro en meer.”

Aanleiding om met deze specifieke kunstveiling te starten is enerzijds de groeiende vraag naar kunst door particulieren. Een trend hierbij is dat meer en meer (jonge) mensen ook steeds meer oog krijgen voor de waarde van moderne kunst. Voor de inrichting van hun huis of kantoorruimte, maar ook als investering. Hammertime.be wil dan ook de mogelijkheid bieden om snel en makkelijk een mooi en uniek te kunnen aankopen, en ook weer verkopen indien men plaats wil maken voor nieuw werk.

Wie op de hoogte wil blijven kan zich registreren als gebruiker op www.hammertime.be.
Heb je als particulier een werk in huis, ben je een kunstenaar of galeriehouder en overweeg je om één of meerdere werken aan te bieden in de kunstveiling van Hammertime ? Neem dan vrijblijvend met ons contact op!

De veiling start op dinsdag 12 oktober om 10.00 uur – einde veiling dinsdag 26 oktober om 20.00 uur
www.hammertime.be – E-mail: art@hammertime.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder