Veilig terug naar school

veilig-naar-school
Afgelopen week werden 2000 posters verspreid over Wuustwezel. CD&V Wuustwezel wilt met deze posteractie de aandacht voor de schoolgaande jeugd verhogen. CD&V Ww vraagt de inwoners om deze posters voor hun ramen te hangen en zo mee het straatbeeld te kleuren en te werken aan een veilig schoolbegin.
De posters zijn bedoeld om de weggebruikers attent te maken op hun rijgedrag en zo een veilige schoolomgeving te creëren. “We vragen jongeren, ouders, grootouders, juffen en meesters om deze actie mee te ondersteunen”, vertelt Leo Geysen (gemeenteraadslid en gewezen schooldirecteur), “natuurlijk moeten we ook zelf het goede voorbeeld geven in het verkeer. De poster zet aan tot extra voorzichtigheid zoals een aangepaste snelheid en een goede zichtbaarheid.” Ook via sociale media geven we tips aan bestuurders om zo veilig mogelijk te rijden.
De actie loopt van 31 augustus tot 30 september. Als je een poster voor de raam hangt, maak je kans op één van de vijf bonnen van een lokale fietsenhandelaar.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder