Vanavond finale van ‘Mijn Restaurant’ met 'Alaise uit Ekeren

Vanavond valt het doek over het VTM-programma ‘Mijn Restaurant’. Nog twee restaurants strijden voor de hoofdprijs nl. Ekeren en Blankenberge. Amber en Elodie van ‘Alaise’ in Ekeren begonnen aan dit avontuur als verlegen meisjes maar ontpopten zich tot echte restauranthouders en zijn nu toch wel een beetje de favorieten.

Steun van buurgemeente

Tijd om een tandje bij te steken dacht buurgemeente Kapellen want ‘Alaise’ ligt wel niet in Kapellen, maar dichter bij de grens kan haast niet. Daarom organiseerde de gemeente de actie Kapellen steunt Amber & Elodie. Kapellenaren worden via affiches, persberichten en www.kapellen.be opgeroepen om nog tot 21.30 uur zoveel mogelijk sms’jes te sturen voor Alaise. Hij/zij die de meeste berichtjes stuurt om Alaise aan de overwinning te helpen – sms EKEREN naar 6677 ! – mag op kosten van de gemeente Kapellen voor € 200 gaan eten in Alaise (of in een Kapels restaurant naar keuze mocht Alaise de finale van Mijn restaurant! niet winnen). Voor de nummers 2 en 3 is er een troostprijs van € 25, op te souperen in een Kapels restaurant naar keuze. Men moet natuurlijk wel kunnen bewijzen hoeveel sms’jes je voor Alaise hebt gestuurd. Hoe je dat precies moet doen, lees je op www.kapellen.be. Daar vind je ook het volledige wedstrijdreglement.

 

Vuurwerk

Dat Kapellen het Ekerse restaurant van Amber en Elodie steunt, is mooi meegenomen maar Ekeren zelf kan uiteraard niet achterblijven. Voor de finale-uitzending van vanavond worden alle Ekerenaren uitgenodigd om naar de Kapelsesteenweg 471 af te zakken en de hopelijk ultieme bekroning voor Alaise als winnaar van het VTM-programma ‘Mijn Restaurant’ ter plekke mee te maken.
Dat ook het districtsbestuur op zo’n apotheose hoopt, mag blijken uit het feit dat de befaamde vuurwerkmaker Vanglabbeek (die ook het septemberkermisvuurwerk verzorgd) werd gecontacteerd om in geval van een Ekerse overwinning een vreugdevuurwerk af te steken.  Bovendien wordt in dat geval onder de aanwezigen een diner voor twee personen verloot.  Een unieke kans dus om een historische avond te beleven.

Stemmen is dus de boodschap nog tot 21.30 uur: sms EKEREN naar 6677

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *