Valentijnsevenement “Liefde is … “

WUUSTWEZEL – Na twee succesvolle edities, slaan Intter en Koesterkaartjes opnieuw de handen in elkaar voor het interactieve valentijnsevenement “Liefde is…”. Ieder jaar vinden meer en meer mensen hun weg naar voormalige Isomo loods te Wuustwezel.

Op zaterdag 10 en zondag 11 februari, telkens van 10 tot 17u, vind je niet alleen mooie, lekkere, stoute, duurzame, originele en lokale producten om cadeau te doen, maar tevens een aantal belevingen voor hem en haar die de moeite waard zijn.

Twijfelden jullie vorig jaar nog om een liefdestattoo te nemen en hakken jullie dit jaar de knoop door? Zijn er mannen die hun baard eens onder handen willen laten nemen met de producten van Bearded B care of vrouwen die make-up tips willen van een echte make-up artiest? Samen duiken jullie misschien graag eens in onze +16 hoek voor wat speeltjes of demo’s van Upperdare. Of kijk jij liever braafjes naar wat een echte striptekenaar op z’n blad tovert?

Dit jaar mag Valentijn ook een feest zijn voor jouw huisdier, daar zorgen de verzorgingsproducten, accessoires en hondenspeelgoedjes van Woofzz dan weer voor. Maar we houden ook vast aan de traditionele cadeautjes uiteraard. Een goede fles wijn, juwelen, buisjes gevuld met puur geluk, mooie kaartjes, al dan niet ter plaatse handgeschreven door Studio Vero. Dit en nog veel meer. Kortom, het gaat de moeite zijn, zelfs al ben je geen liefhebber van Valentijn ;-).

Het Valentijnsevenement vind plaats op zaterdag 10 en zondag 11 februari van 10 tot 17u in atelier Intter, Kalmthoutsesteenweg, Nijverheidsstraat te 2920 Wuustwezel

Info : www.intter.be – Itte Theeuws 0497 41 79 48 – Kathleen Stevens 0486 20 00 46

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder