Valentijn met een stevige dosis rock-‘n-roll!

WUUSTWEZEL – Wie zin heeft in een stoere dosis romantiek, vindt vast z’n gading op het Valentijnsevenement “Liefde is… “dat voor de tweede maal georganiseerd wordt bij Intter te Wuustwezel.

Op zaterdag 11 en zondag 12 februari, telkens van 10 tot 17u, vind je niet alleen mooie, lekkere, duurzame, originele en lokale producten om cadeau te doen, maar tevens een aantal belevingen voor hem en haar die de moeite waard zijn.

Wat dacht je van een boudoir fotoshoot door fotograaf Ron P Gilman (Boudoir Experience)? Of denken jullie er al langer aan om samen een liefdestattoo te nemen (Spitfire tattoo)? Wij hebben de experten in huis. Er is een barbier die je vooraf kan boeken en er zijn weekendjes weg van Bush box. Als kers op de taart kan je voor zaterdag, zondag of dinsdag op Valentijn zelf, een sharing menu bestellen voor 2 personen verzorgd door Toon van Gastoonomie. Om de beleving helemaal af te maken, bevat het pakket nog wat extra’s.

Intter organiseerde reeds verschillende evenementen in de loods van de voormalige Isomo te Wuustwezel en wordt stilaan een vaste waarde in de streek.

Het Evenement vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 februari van 10 tot 17u in Atelier Intter, Kalmthoutsesteenweg, Nijverheidsstraat te 2920 Wuustwezel
Info: www.intter.be – Itte Theeuws 0497 41 79 48


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *