Vakanties in het Hoge Noorden

Om het poollicht te zien moet je moeite doen
Avonturenreizen boven de poolcirkel voor volwassenen,
gezinnen en bedrijven tijdens de winter van 2012-2013
Xplore the North, specialist in Laplandreizen en vakanties in het Hoge Noorden, en onderdeel van X-Adventure, dé referentie in outdoor avonturenreizen en bergsporten, organiseert tijdens de hele maand september in elke Vlaamse provincie (en in Nederland) infoavonden om zijn winteraanbod van 2012-2013 bekend te maken. 2013 wordt overigens het jaar met de grootste kans op Poollicht in de komende tweeëntwintig jaar!
De Laplandreizen en vakanties in het Hoge Noorden van Xplore the North staan voor garant voor grensverleggende expedities in the middle of nowhere, met hoog comfort in een uniek kader: Xplore the North biedt de mogelijkheid om de unieke schoonheid van het échte Hoge Noorden te ervaren boven de poolcirkel. Van actieve trektochten met husky’s in de ongerepte natuur, tot relaxen in een luxelodge. De streek van het Poollicht laat niemand onbewogen. Dankzij het gevarieerde aanbod komen zowel families als jonge avonturiers hier ruimschoots aan hun trekken. De reizen zijn geschikt voor singles, koppels, families met (jonge of oudere) kinderen, vrienden, kleine en grote groepen, en voor bedrijven. Meer info vind je op www.xplorethenorth.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder