Update werken op Zandvlietse Hoek

Het districtsbestuur stuurde aan de bewoners van de Zandvlietse Hoek een update van de werken die daar uitgevoerd worden. Na het uitvoeren van kasseiwerken kunnen de automobilisten vanaf de Hollandse weg de Antwerpsebaan inrijden en de Leeuw van Vlaanderen bereiken. Ook de bewoners van de Grote Stoppelbergen kunnen via de Antwerpsebaan naar hun woningen. Volgens de mededeling  moeten de rioleringswerken vanaf de grenspaal tot en met de Antwerpsebaan 440 klaar zijn. De straat wordt voorlopig hersteld met steenslag. De aannemer legt asfalt aan vanaf de tweede helft van juni. Vanaf einde mei wordt de Antwerpsebaan afgesloten vanaan de Leeuw van Vlaanderen tot het kruispunt Kleine Stoppelbergen. Hier komt riolering. Eind juni is het kruispunt opnieuw bereikbaar. Aansluitend wordt de riolering vanaf begin juni aangelegd in de Kleine Stoppelbergen. Klaar tegen einde maand. Bewoners kunnen via Scheidreef en Grote Stoppelbergen weg. Zij kunnen parkeren in de Antwerpsebaan of Weeltjens.
Kalmthoutsebaan: de rioleringswerken zijn nog aan de gang. Vanaf juni start het leggen van kasseien, vermoedelijk tot einde maand. Dan kunnen de bewoners de Kalmthoutsebaan en de Gaspeldoornstraat opnieuw bereiken.
In de tweede helft van juni wordt asfalt gelegd in de Gaspeldoornstraat. Eveneens in de tweede helft van juni legt de aannemer asfalt (toplaag) in de Weeltjens. De bewoners kunnen de straat vanaf einde mei enkel bereiken via Nederland (dit door het uitvoeren van rioleringswerken vanaf de “Leeuw” tot de Kleine Stoppelbergen).
De rioleringswerken in de Grote Stoppelbergen worden uitgevoerd na het bouwverlof met start op 2 augustus.
Praktische info: in deze planning is geen rekening gehouden met het weer. Het huisvuil kan gewoon aangeboden worden aan de deur.
Contact: Communicatiedienst District Berendrecht-Zandvliet-Lillo: district.berendrechtzandvlietlillo@stad.antwerpen.be of 03/289 28 00 en aannemer ATF: info@atf.be of 03/568 69 49.

De kasseien liggen tot voorbij de bocht richting Leeuw van Vlaanderen die nu bereikbaar is.
De kasseien liggen tot voorbij de bocht richting Leeuw van Vlaanderen die nu bereikbaar is.

 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder