Unieke muurschildering brengt haven van Antwerpen dichterbij de stad


Port of Antwerp, Euroports en Treepack slaan de handen in elkaar om op een creatieve manier de haven van Antwerpen en de havenmedewerkers dichterbij de stad te brengen. De gevel van Euroports aan de Vosseschijnstraat krijgt in de loop van de maand maart een kleurrijke muurschildering van maar liefst 680m².
De haven van Antwerpen is als tweede grootste haven van Europa dé motor van de Belgische economie. In samenwerking met Port of Antwerp en Euroports, één van de grootste logistieke bedrijven in de haven, worden de haven en alle mensen die er werken op een inspirerende manier in de kijker gezet door middel van een muurschildering.

Euroports deed afgelopen jaar enorme investeringen, ook de terminal aan de Vosseschijnstraat is meegenomen in deze investeringsgolf. De terminaloperator investeert daarom niet alleen in machines en kranen, maar ook in een aangename omgeving voor iedereen. De indrukwekkende 200 meter-lange muurschildering zal dit deel van de haven opfleuren en toont op een mooie manier waar beide bedrijven voor staan: duurzaamheid, diversiteit en verbinding. De mensen die de haven doen draaien staan centraal: van dokwerker tot kapitein en van bootsman tot fietsers en wandelaars.

Dit project werd mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Europort, Port of Antwerp, Treepack, Streetart Antwerpen Harmonica Gama en streetartkunstenaars Nean, Ami en Roubens

De kunstenaars zijn nog tot 30 maart aan het werk zien. Neem zeker een kijkje!

Locatie: Vosseschijnstraat45-59, 2030Antwerpen

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder