Uitzendkantoor bij Katoen Natie Luithagen

In de bedrijfsgebouwen van Katoen Natie aan de Luithagen in Ekeren, werd woensdag 21/9 een nieuw uitzendkantoor van Ritmo geopend door havenschepen Marc Van Peel.
Het kantoor (met vier medewerkers) is het zevende dat het Antwerpse interimbureau Ritmo binnen een bedrijf tot stand brengt. ‘Wij kunnen dagelijks zorgen voor 50 tot 70 interim-krachten’, zegt Bea Van Valkenburg die in 1987 het uitzendkantoor oprichtte. Intussen beschikt het bedrijf over 16 kantoren waarvan zowat de helft gevestigd in bedrijven in Antwerpen, Wilrijk, Kontich, Bornem en Schoten. Daarbuiten zijn er ‘gewone’ vestigingen in tal van plaatsen waaronder Beveren en Vilvoorde. Alles samen kan Ritmo tot 1300 interimkrachten per dag leveren.
Het pas geopende kantoor bij Katoen Natie is gericht op de bedrijven van KTN in de haven op de Rechteroever. Het gaat vooral om mensen die in de logistiek werken: magazijnbedienden, vorkliftchauffeurs, en goederenbehandelaars. ‘Daarbuiten zorgt ons kantoor aan de Sint-Jacobsmarkt ook nog eens voor 100 en meer jobs in de haven, terwijl de vestiging in Beveren er 50 tot 60 in de Waaslandhaven voor haar rekening neemt’, zegt Bea Van Valkenburg. Voor het overige is haar bedrijf (dat zelf 85 vaste medewerkers heeft) vooral actief in sectoren als de maritieme, financiën, industrie, schoonmaak en voeding. In het nieuw geopende kantoor komen vooral mensen uit onze regio zich aanmelden voor werk. (sdl)
Info: www.ritmo.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *