Uitvaartdienst Pitte Van Gils

 De Grote Trek met Pitte en Rene Van Gils.

Pitte Van Gils, “Goedhartige Buffel”, overleed in Andenes (Noorwegen) op 7 juni 2017. Hij werd geboren te Antwerpen op 26 april 1949 en was de echtgenoot van Daisy Verdyck. Pitte was leider Grote Trek en Jamboreeband, oud werknemer General Motors Opel Antwerpen, trouw deelnemer Dodentocht Bornem, lid club 30+, mede-oprichter “Scouts De Reigers” Berendrecht, oud scout 35e O.L.V. Ster der Zee Luchtbal.
Er wordt afscheid van Pitte genomen op zaterdag 24 juni 2017 om 10u00  in de parochiekerk van Onze-Lieve-Vrouw Boodschap, Canadalaan 103 te Antwerpen-Luchtbal. Samenkomst met gelegenheid tot groeten en condoleren in de kerk vanaf 9.15 uur. Aansluitend wordt Pitte in intieme kring begeleid naar zijn laatste rustplaats op de begraafplaats te Ekeren, gelegen aan de Driehoekstraat. Rouwadres: Familie Van Gils – Verdyck, p.a. Rustpunt Begrafenissen, Schoonbroek 1 te 2030 Antwerpen-Ekeren
Er is gelegenheid tot groeten in het rouwcentrum Vossenveld, Vossenveldlaan 1 te Stabroek, woensdag 21 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur. Kom gerust in het uniform van je jeugdbeweging.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *