Uitbaters gezocht voor kasteel Ravenhof

STABROEK/PUTTE – De gemeente Stabroek is op zoek naar een nieuwe duurzame invulling van uitsluitend de gelijkvloerse en eerste verdieping. van het kasteel Ravenhof in het Oud Broek te Putte.
De focus ligt hierbij op horeca, en specifiek op een invulling als evenementen- en vergaderlocatie, al of niet in combinatie met een specialiteitenrestaurant.
Voor deze twee verdiepingen zal een concessieovereenkomst worden aangegaan.

De gemeente Stabroek is sinds 1979 eigenaar van het kasteel Ravenhof. Het kasteel dateert uit de 19de eeuw. Het is gelegen in het parkdomein van de Voorkempen en grenst aan het Moretusbos met Nederland en de poort naar de Kalmthoutse heide. Het park rondom het kasteel is toegankelijk voor iedereen en zeer functioneel. Verschillende fiets- en wandelpaden doorkruisen het park.

De gemeente Stabroek wil iedereen een kans geven een solide en gemotiveerd voorstel in te dienen. Daartoe wordt een procedure doorlopen, waarbij onderhandelingsgesprekken met de kandidaten gevoerd worden. Inschrijven kan via het inschrijfformulier te bevragen bij pascale@valuepartners.be

Meer info vind je op www.stabroek.be/uitbater-gezocht-voor-kasteel-ravenhof

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *