U7 Zandvliet Sport wijzen Rode Duivels de weg


Nu het voetbalseizoen stilaan is afgerond en de clubs genieten van een vakantie, verzamelen de Rode Duivels om hun WK voor te bereiden. De U7 van Zandvliet Sport toonden alvast hoe het moet. De jongelingen, Danté, Jens, Mattz, Delano, Thibeau, Millan, Stef, Illario en Maxim, draaiden een uitzonderlijk seizoen. Voor nieuwjaar bleven ze ongeslagen, en in 2018 lieten ze maar tweemaal punten liggen. Omdat ze in de flow waren, besloten ze na afloop van de competitie nog enkele tornooien mee te pikken. Eerst gingen ze de uitdaging aan om naar kleppers als Lyra en Emblem te trekken. Ze keerden daar telkens met een beker terug.
Daarna werd dichter bij huis ook het tornooi van SK Nieuw Stabroek gewonnen, om dan in schoonheid af te sluiten in eigen huis met een vierde tornooiwinst op rij. De weg naar de winst was niet altijd gemakkelijk en de jongens hebben er hard voor moeten werken, zoals in de enige echte polderderby tegen Berendrecht Sport. Ook een speciale vermelding voor trainer Peter en afgevaardigde Domnique zijn hier op hun plaats. Op naar volgend seizoen!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

  1. Bedankt voor de aandacht … aan de plaatselijke clubs. En de inzet van deze jonge knapen en trainers en begeleiding.. Bij deze hoop ik dat het clubbestuur op hoogte ook de aandacht vestigd dat jeugd opleiden en verzorgen broodnodig is in alle sporten !!! OOK IN VOETBAL ? Een bedenkertje ? prachtige inzet van de ouders en supporters die deze groep behartigd , hou dit vol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.