U15A van voetbalclub Patro zijn kampioen

De U15A van Patro werden kampioen van hun reeks.

HOEVENEN – Op 3 december was het feest op voetbalclub Patro Hoevenen. De U15A van Patro werden kampioen van hun reeks. Met 36 punten op een maximum van 42 en een doelpuntensaldo van +72, wist de ploeg zich te onderscheiden van de tegenstand. Dit kon niet onopgemerkt passeren.  Een heuse kampioenenviering barstte los.

De dag begon nochtans in mineur. De tegenstander gaf door omstandigheden forfait voor deze laatste competitiematch. Een alternatieve match tegen de ouders werd op poten gezet. Na een felbevochten heroïsche strijd wonnen de u15 met een overduidelijke 4-1.

Na de match was het tijd voor de huldiging. An Verduyn, bestuurder van Patro Hoevenen, sprak spelers en staf toe en overhandigde hen met veel felicitaties de beker. Met veel trots werd de beker in de lucht gehesen en van speler naar speler doorgegeven. De supporters lieten duidelijk van zich horen. Gezang kwam op gang. De kurken stoppen spoten uit de flessen. En de rest is geschiedenis!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder