Tweedehandsbeurs in Steinerschool De Wingerd


Dat rommelmarkten en tweedehandsbeurzen steeds meer aan populariteit winnen is niets nieuws. De Steinerschool, Zwemdoklei 3 in Brasschaat springt mee op de kar, maar geeft er volgens organisator Thomas Romanus wel een eigen toets aan. “Op onze school staat duurzaamheid centraal. Dat weerspiegelt zich ook op onze tweedehandsbeurs. Geen rommel waar niemand nog iets aan heeft. Wel degelijke spullen die een nieuw leven verdienen.”
Naast het mooie en degelijke materiaal is ook de context van De Wingerd de moeite om te gaan kijken. De school ligt dan ook in het prachtige groen en is met zijn natuurlijke elementen op zich al een bezoekje waard. “Het is misschien niet de grootste rommelmarkt, maar wel de gezelligste!”, aldus Thomas. Naast kraampjes voorziet de school ook lekkere en gezonde hapjes en drankjes.
Met activiteiten als de geschenkenbeurs of de opendeurdag profileert Steinerschool De Wingerd zich steeds meer als een speler in het sociale netwerk van Brasschaat en omgeving. Er komen niet enkel ouders en families naar deze activiteiten. Steeds meer zijn ze een begrip waarheen een groeiend aantal sympathisanten de weg vindt. “Ook de standhouders op de tweedehandsbeurs zijn een mix van ouders van de school en mensen uit de buurt. We willen dan ook een laagdrempelige plek zijn die een meerwaarde kan zijn voor onze kinderen én de omgeving”, besluit Thomas.
De tweedehandsbeurs gaat door op zondag 22 april in de Steinerschool De Wingerd, Zwemdoklei 3 in Brasschaat op zondag 22 april 2018 van 10 tot 16 uur.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *