De Hottubbers winnen tweede editie Stormgames

De teams “De blijf Fitters” en “Tom Tilleman & kids” staan klaar om in actie te schieten

 

Op zaterdag 6 mei had de tweede editie van de Stormgames op de terreinen aan het jeugdontmoetingscentrum  (Jos) plaats.
Dit jaar kon de organisatie opnieuw op 24 teams rekenen.  De Stormgames zijn een sportief evenement, waarin de ploegen 8 verschillende proeven, in een doorschuifsysteem, tot een goed einde moeten brengen. Soms gaat het om de snelheid of om de kracht, maar ook behendigheid is heel voornaam.
De spelen zijn zo gekozen dat zowel jong en oud, als sportieve en minder sportieve mensen  kunnen deelnemen.  De ploeg wordt geleid door een kapitein. Die kan beslissen om voor een bepaalde opdracht de joker (Port of Antwerp-joker) in te zetten, wat betekent dat zijn/haar ploeg voor die bepaalde opdracht dubbele punten krijgt.
“Uiteraard is winnen belangrijk, maar bij ons zijn veiligheid, fairplay en een positieve ingesteldheid het belangrijkste” zegt mede-organisator Ives Bisschop.
“De winnaars van dit jaar zijn opnieuw “De Hottubers”. Een fijne ploeg die ook in het klassement van leukste ploeg hoog zijn geëindigd. En daar gaat het natuurlijk ook om. Alle 24 ploegen waren opnieuw top”, aldus Yves.

De deelnemende ploegen waren: EKC, De Grietjes, Cirque du sore legs, Tom Tilleman & Kids, Map’s, De Rambo’s, Wild Cats, De Willy’s, Bicky Builders, Zonder inspiratie, De Up up’s, Team power pof girls, Hottubbers, De Koala’s, Banlieu 2940, De Blijf Fitters, Go girls, Per total, The Ladies, Team Guy, Team Jo, Free Running, De raketten en de Soeptepels.  Dag Marleen, de winnaars van dit jaar zijn opnieuw “De Hottubbers”. Een fijne ploeg die ook in het klassement van leukste ploeg hoog zijn geëindigd. En daar gaat het natuurlijk ook om. 
De Stormgames werden ingericht door De Avonden vzw, Cultuurraad Stabroek, Sportraad Stabroek en Patro Hoevenen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder