Tweede editie NYE wordt er eentje om te onthouden

In 2010 konden meer dan 1300 jongeren in de Heuvelhal van Essen terecht voor de grootste Nieuwjaarsfuif in omstreken. Vzw Rechoque is klaar voor een tweede, nog straffere editie.

Het recept van vorig jaar sloeg aan bij de jeugd van Essen en de naburige gemeenten. NYE (New Years Eve) trok meer dan 1300 fuivende jongeren aan; een teken dat een tweede editie echt wel gewenst is. Jelle Jordaens, Stefaan Uytdewilligen, Sander De Deckere en Nathan Jacobs organiseerden in 2010 al verschillende fuiven maar zetten in 2011 alle pijlen op de Nieuwjaarsfuif.

Nieuwjaar in stijl
Het concept blijft ongeveer hetzelfde als vorig jaar:  DJ’s uit naburige gemeenten verzorgen de muziek en de lichtshow zal nog spectaculairder zijn. Om 12 uur ’s nachts is er uiteraard vuurwerk dat vanaf de parking van de Heuvelhal wordt afgestoken. “Deze keer willen we een iets stijlvoller feest. Er zal een rode loper liggen en een gelukkige winnaar zal via een wedstrijd op Facebook een bon kunnen winnen om stijladvies te krijgen van een bureau uit Kalmthout. We voorzien trouwens een verassing voor de eerste bezoekers”, aldus organisator Jelle.
Acties via Facebook
Via Facebook kunnen feestgangers allerlei acties in het oog houden omtrent NYE. “Bij de aankoop van een ticket krijg je een sticker. Plak de sticker op een originele plek, post het via Facebook en zo maak je weer kans om iets te winnen. Tijdens de maand december proberen we via dergelijke acties zo veel mogelijk volk te lokken”, vertelt een enthousiaste Jelle.
Praktisch
Waar?            Sporthal Heuvelhal, 2910 Essen
Wanneer?        31 december 2011 van 10.00 tot 06.00 uur
Prijs?            VVK: € 8 ADK € 10
Opgelet!        Gratis feestbussen van De Lijn stoppen vlak aan de Heuvelhal!
Voorverkooppunten: Café Rex, Café De Zoete Inval, Café Oude Withoef, Café Het Posthuis

Meer info?  www.rechoque.com – facebook.com/pages/NYE    –  info@rechoque.com

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *