Derde kerstdag vliegen de jodelklanken om de oren!

Bij de ijsbaan te Hoogerheide vindt er op dinsdag 27 december een Mega Après Ski party plaats in de verwarmde tent naast de schaatsbaan welke omgedoopt is tot “Alpen-Stube de Scheve Schaats”. De schnaps, glühwein en nepsneeuw vliegen om je oren! Samen met de gezelligste en lekkerste feestnummers gedraaid door DJ Dave zal de temperatuur flink opgeschroefd worden! Het dak in onze Oostenrijkse feest-Skihut gaat er zeker af!

Haal die felgekleurde skibroeken, te strakke pulli’s, sneeuwschoenen, oorwarmers en de lange latten maar tevoorschijn. Voor de best verkleedde après skiër zijn er mooie prijzen te winnen.

De schaatsbaan en verwarmde tent zijn de gehele dag geopend maar de tent gaat vanaf 17:00 los op de klanken van de après ski.Na afloop van het festijn gaan we door voor een echte ouderwetse winterse Après Ski Afterparty in café de Noot alwaar DJ Dave wederom het besneeuwde dak eraf zal laten gaan.

De organisatie van dit spektakel is in handen van Stichting Circus Maximus in samenwerking met stichting “Vrienden van de IJsbaan”, café Non Plus Ultra en café de Noot.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *