Twee weekends géén treinen tussen Essen en Antwerpen


Essen, Kalmthout, Kapellen, Ekeren, Antwerpen – Tijdens de weekends van 4 en 5 september en 11 en 12 september rijden er géén treinen tussen Antwerpen en Roosendaal. De NMBS zet wel vervangbussen in.
Infrabel vernieuwt de overweg van de Heikantsstraat in Essen om zo de veiligheid en de continuïteit van het treinverkeer te blijven garanderen. Ook de spoorstaven worden vervangen.


“Tijdens de werken zal de overweg gesloten zijn vanaf vrijdagavond 3 september tot normaal gezien maandag 20 september. In samenspraak met de gemeente is voor alle verkeer, ook voor fietsers en voetgangers, een omleiding voorzien”, zeggen Dimitri Temmerman van NMBS en Thomas Baeken van Infrabel.

Het merendeel van de werken vindt plaats tijdens de eerste twee weekends van september. Op die dagen kunnen er absoluut geen treinen rijden op de lijn tussen Roosendaal en Antwerpen. “NMBS zet tijdens beide weekends vervangbussen in. Deze stoppen ook in de tussenliggende stations “, aldus Temmerman. Hij raadt de treinreizigers aan om zeker de website van de NMBS te checken.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *