Twee voertuigen achtergelaten na crash

EKEREN – Dinsdagavond 30 maart, werd de politie gevraagd op de Kapelsesteenweg ter hoogte van de oprit Kleine Bareel voor een verkeersongeval. Ter plaatse trof de politie twee voertuigen aan, het eerste had een verkeerslicht geramd, het tweede een verkeersbord.
Beide voertuigen waren zwaar beschadigd en niet meer rijvaardig. Er waren geen bestuurders of passagiers te vinden. In de wagens waren ook geen boorddocumenten aanwezig, maar wel ballonnen. Volgens een getuige kwamen 3 voertuigen aan hoge snelheid de Kapelsesteenweg afgereden, ze leken te racen. Toen ze de oprit wilden opdraaien zijn twee van de drie voertuigen gecrasht. Alle inzittenden zijn daarop overgestapt in het derde voertuig en weggereden via de Antwerpse Ring.
Volgens de getuige waren de betrokkenen ook in het bezit van twee lachgasflessen. De politie nam de twee voertuigen in beslag en onderzoekt wie er achter het stuur zat. Eén van de twee wagens betrof een huurvoertuig.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder