Twee dagen kerstfeest voor jong en oud!

Lissa Lewis bracht haar 2de kerstconcert in zaal Moorland

STABROEK – Op 17 en 18 december werd er kerstfeest gevierd in zaal Moorland te Stabroek. Stay Events had z’n tweede kerstconcert deze keer aangevuld met een kerstevenement voor kinderen.

De kinderen kregen een leuke attentie van de kerstman en zijn kerstvrouwtje

In een nauwelijks herkenbare zaal, helemaal gehuld in kerstdecor was de zaterdag speciaal voor de kinderen voorzien. Een goochelaar kwam de kindjes als eerste begroeten, maar tijdens de kinderdisco was het ook aan de mama’s en papa’s om hun beentjes te strekken. Een hyperactief jong duo op het podium zorgde ervoor dat niemand bleef stilstaan. Kindjes mochten op het podium mee dansen op “Waterval“ van K3 en dansten in het rond met de macarena. Iedereen was goed opgewarmd voor de échte kerstman met z’n kerstvrouwtje. Zij kwamen speciaal van het verre noorden om elk kind een attentie te geven.

Een jong duo zorgde voor ambiance

Op zondagmiddag stroomde de zaal vol met meer dan 200 mensen die kwamen genieten van het tweede kerstconcert van onze Stabroekse Lissa Lewis. Onder begeleiding van haar pianist Alain Verresen bracht ze ook deze keer weer de mooiste kerstliederen, gevarieerd met echte klassiekers van Johan Verminnen, Will Tura en nog vele anderen. Lissa Lewis had twee van haar zangleerlingen bij: Sam en Alexander. Zij brachten elk hun versie van een kerstnummer, met een stem waar iedereen stil van werd.

Lissa Lewis bracht haar 2de kerstconcert in zaal Moorland

Sam, zangleerling van Lissa Lewis

25 jaar Muzikantenstad

Als primeur werd aangekondigd dat de allerlaatste editie van het jubileumjaar “25 jaar Muzikantenstad” naar Stabroek komt. De mooiste seniorenshow van Vlaanderen met als speciale gast John Terra en natuurlijk De Melando’s, Lissa Lewis en vele anderen.
Dit spektakel zal doorgaan op zondagmiddag 30 april in zaal Moorland.
Info en tickets vind je op www.stayevents.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *