Tussenkomst over zwembad

In de districtsraad interpelleerde VB-raadslid Bosmans over de mededelingen als zou er een openbaar zwembad komen tegen 2015.  Dat had raadslid Zander Vliegen gezegd bij de opening van de hobby- en handwerktentoonstelling van de SVV in Zandvliet. Districtsburgemeester Marcel Bartholomeeussen bevestigde het nieuws in de raad. Hij zei dat er al besprekingen hadden plaatsgevonden met hogere overheden en dat er ook al overleg was geweest met buurgemeenten als Stabroek en zelfs over de grens met Ossendrecht-Woensdrecht.
Waar het zwembad precies zal worden gebouwd, staat nog niet vast. Mogelijk komt het in de nabijheid van de nieuwe sporthal in de Zandweg in Berendrecht of op de grens met Stabroek indien met deze gemeente een overeenkomst kan worden bereikt.
Tot nu toe zijn inwoners en scholen van het Polderdistrict voor zwemmen en zwemlessen aangewezen op Ekeren, Luchtbal, Hoogerheide (NL), Kapellen of Kalmthout. Sommige scholen hebben zwemlessen om de veertien dagen, andere werken met een beurtrol.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *