Turn- en dansgala Deugd en Moed te EkerenOp zaterdag 14 en zondag 15 mei vond het tweejaarlijkse turn- en dansgala van turnkring Deugd en Moed Ekeren VZW plaats in sporthal ‘t Venneke in Ekeren. Dit jaar werd gekozen voor het thema ‘Kasteelgeheimen’. Prinses Ellen die in het kasteel woont, leidde het publiek door alle kamers van het kasteel tijdens een boeiend verhaal in een prachtig decor.
De meeste van de 593 leden traden op een van de 2 dagen op. Zowel de leden van de recreatieve als dansgroepen en competitieve groepen (Tumbling, acrogym, trampoline) lieten het beste van hun kunnen zien. Voor de eerste keer sinds de oprichting ervan, traden ook de kindjes van de G-gym (gymnastiek voor kinderen met een mentale handicap) op.
Naast heel wat andere jubilarissen werd Lia Boeren gevierd voor 50 jaar onafgebroken lidmaatschap van de vereniging. Ze werd hiervoor onderscheiden met het gouden plakket van de Gymnastiekfederatie.
Bijna 1200 toeschouwers zagen dat het goed was in een volledig uitverkochte sporthal ‘t Venneke!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder