Tulpenpluk Berendrecht

Op 19 april 2015 zal de 3de editie van de Tulpenpluk plaatsvinden in Berendrecht. Na een jaartje rust in 2014 kijken we ernaar uit om de tulpen in bloei te zien. Intussen is al een reeks tulpen open gekomen op de tulpenwei in Berendecht

In november 2014 zijn er 160 000 tulpenbollen geplant. Jong en oud krijgen de kans om zelf tulpen te plukken. Nadien houdt de tulpenvestiaire je boeketje bij tot je weer naar huis gaat. Naast het plukken van tulpen kan je nog deelnemen aan een workshop bloemschikken of verschillende artiesten bewonderen die op de weide zullen staan. Voor de kinderen wordt er ook extra animatie voorzien.
Je kan het evenement bereiken per fiets, per boot of met de auto. Je kan deelnemen aan de fietstocht die zal vertrekken aan het MAS Havenpaviljoen of gebruikmaken van de boten die heen en weer varen vanaf Kattendijkdok tot aan de steiger in Berendrecht. Als je gebruik wil maken van de boten, moet je je vooraf inschrijven via de website www.tulpenpluk.be of in het districtshuis van Berendrecht-Zandvliet-Lillo. Tickets kosten €1 per traject, kinderen tot 2 jaar reizen gratis.
Meer info lees je in het eerstvolgende Polder Magazine van 16 april
Vrijdag 9 april ging al een aantal tulpen open op de tulpenwei nabij de Bomenbank.
Vrijdag 9 april ging al een aantal tulpen open op de tulpenwei nabij de Bomenbank.

.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *