TTC Leugenberg – Jeugdploegen hebben een mooi seizoen achter de rug.

Tafeltennisclub Leugenberg kan terecht trots zijn op de prestaties van haar jeugdploegen. In de afgelopen competitie hebben de jonge spelers knappe resultaten behaald. In de heen- of voorronde eindigde zowel de A als de B-ploeg op de eerste plaats in hun reeks. De jeugd C werd mooi tweede. In het tweede deel van het seizoen – de play-offs – kwamen de drie jeugdploegen in zwaardere reeksen terecht; dit vormde alleszins voor Leugenberg-B geen probleem. Zij speelden overtuigend kampioen. De jeugd-A eindigde ex aequo met Virtus en Club 75 Hemiksem, doch omwille van één verliesmatch meer geen titel voor Leugenberg A. De jeugd-C kreeg in de play-offs met te zware tegenstand af te rekenen, maar wetend dat het ploegje voor het eerst een volledige competitie meedraait, hebben zij toch nog goed gepresteerd.
Bij de eindronde  – om provinciale en federale kampioenen per afdeling aan te duiden – was ook de B-ploeg de beste.
Ook individueel spelen de TTC Leugenberg(ers) zich in de kijker; getuige daarvan zijn de goede eindstanden in de verschillende tornooien.
De klasseringscommissie van het Verbond beloont hen dan ook door verschillende (zeven jeugd-spelers) een hoger klassement toe te kennen.
Dit geeft perspectieven naar de toekomst, de aangehouden inspanningen van de club, haar jeugdwerking en van de jeugd zelf, verzekeren dat nog jarenlang getafeltennist zal worden op de Leugenberg.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *