Toneelkring Putte-Ertbrand steunt Damiaanactie

PUTTE –  Toneelkring Putte-Ertbrand heeft alles gegeven om van “Als ik de Lotto win” een succes te maken. Meer dan 2600 toneelliefhebber zijn de Partizanenstraat ingeslagen om ‘s goed te kunnen lachten met het stuk van Ruud De Ridder.
De toneelkring schenkt de opbrengst van de voorstellingen steeds aan het goede doel.  Via hun nieuwsbrief, die vanaf nu tweemaal per jaar verschijnt, meldden zij dat een deel van de opbrengst naar de Damiaanactie gaat. En daar  Rode Duivel en Stabroekenaar Thomas Vermaelen dit jaar ambassadeur was van de Damiaanactie besloot de vereniging de bruto opbrengst van één vertoning te schenken aan de actie. Tijdens de uitreiking van De Gulden Garve in Stabroek werd dan ook een cheque van 1000 euro overhandigd. Een gebaar dat  veel waardering genoot van Thomas.
Eigen lokaal
‘Door het stoppen van de CM-dienstverlening in Putte, kwam het CM-lokaal in het Gildenhuis vrij. Op de Algemene Vergadering van het Gildenhuis was geen enkele andere sociale vereniging geïnteresseerd om het lokaal te huren, wat voor onze toneelkring een opportuniteit was om terug een eigen stek te hebben. Momenteel is onze technische ploeg volop in de weer om alles in te richten en te renoveren. We zullen een ruimte hebben voor vergaderingen en repetities en een aparte opbergruimte voor decorstukken en ander materiaal’, meldt  Marc Kuypers.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *