Toby Alderweireld was op zondag 22 oktober afgezakt naar Drankenservice Vandermolen

v.l.n.r.: Toby Alderweireld, Ann Koch en Christoph Vandermolen en Thomas Tisson

STABROEK – Het afgelopen weekend vond een nieuwe editie plaats van de wijndegustatie van Drankenservice Vandermolen. Christophe Vandermolen en zijn vrouw Ann Koch ontvingen op dit event meer dan 800 sympathisanten.

De geïnteresseerden die op voorhand hadden ingeschreven konden op zaterdag 21 of zondag 22 oktober in de mooi ingerichte hangar proeven en genieten van al het lekkers dat stond uitgestald. Op de degustatie stonden 17 standen waar verschillende soorten wijn, cava en champagne werden voorgesteld.

Dit jaar stond er een 18de stand met een opvallende verkoper: Toby Alderweireld. Hij presenteerde daar zijn Antwerpse gin, amaretto en pastis van het merk MM Antverpia. Samen met zijn compagnon Thomas Tisson richtte Toby MM Antverpia op. Alderweireld blijkt dus niet alleen een fantastische voetballer te zijn, maar ook een steengoede verkoper. Hij sprak over MM Antverpia en hun sterke dranken. MM Antverpia gebruikt de stad Antwerpen als centrale inspiratiebron. Ze willen de pracht en praal van de stad terugbrengen in hun drank en flessen. Vooral die laatsten zijn heel opvallend.

De flessen zijn geïnspireerd door het grote Centraal Station van Antwerpen en dragen belangrijke symbolen van de stad.

Joppe De Hert

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *