Tijd voor een écht Jeugdhuis in Kapellen

Op vrijdag 4 januari was heel Kapellen en daarbuiten welkom in het Jeugdhuis van Kapellen, Zwarte Paula. Daar waren ook de jongsocialisten van Animo Kapellen aanwezig om het eenjarig bestaan van het jeugdhuis te vieren. Een gepast, bijhorend cadeautje kon niet ontbreken.
“Natuurlijk vinden wij het jeugdhuis belangrijk,” legt penningmeester Michael Swijnen uit. “Zo’n engagement verdient een goede ondersteuning vanuit de gemeente.”
De jongsocialisten benadrukken dat het jeugdhuis met hun maandelijkse activiteiten goed bezig is, en dat nu niemand nog kan spreken van een eendagsvlieg. “Bij de oprichting zei toenmalig schepen van jeugd Lieven De Block dat de gemeente zou afwachten of de jongeren zich blijvend engageren,” gaat voorzitter Steven Lemmens verder. “Ik denk dat het bewijs nu wel geleverd is, en dat het tijd is om te zoeken naar een vaste locatie, zodat het jeugdhuis kan doorgroeien naar een écht jeugdhuis!”
“De nieuwe meerderheid van Open-VLD en N-VA heeft in hun beleidsnota de belofte staan om het jeugdhuis verder te ondersteunen. Tijd voor de nieuwe meerderheid om snel open kaart te spelen over hun plannen.”

Voor meer informatie: http://www.animokapellen.info of bij Steven Lemmens op e-mailadres lemmens.steven@gmail.com


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *