Theater "Kwetsbaarheid en veerkracht" te Brasschaat

Op vrijdagavond 14 oktober 2016 nodigt Rotonde je uit voor de theatervoorstelling ‘Kwetsbaarheid en veerkracht’. Gerd Claes geeft in dit krachtige en unieke stuk een inkijk in haar leven als zus, moeder en hulpverlener van een persoon met een verstandelijke beperking. Verwacht je aan kracht, moed, pijn en humor in een beklijvende mix van vorming, getuigenis en theater.
Gerd Claes is bezielster en oprichtster van De Kanteling te Schilde, Psychotherapeutisch centrum voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Zij heeft een voorstelling gemaakt waarin zij inkijk geeft in haar positie als zus van een broer met een verstandelijke beperking en autisme.
Doorheen het stuk evolueert zij van zus naar een moeder van een zoon met een ernstige mentale beperking en autisme en uiteindelijk naar psychotherapeute, werkend met de doelgroep.
Naar aanleiding van deze voorstelling organiseren we een inspiratiemoment om verder stil te staan bij de kernrelaties in de zorg, de dynamische zorgdriehoek en hoe wij zelf in deze driehoek staan.
De theatervoorstelling heeft plaats op  vrijdag 14/10/2016 om 19u30 in Theater Hemelhoeve, Gemeentepark 8, 2930 Brasschaat – Tickets: €5,00 verkrijgbaar bij het Cultuurcentrum Brasschaat
Inspiratiemoment
Wanneer: vrijdag 25/11/2016 van 19u00 tot 22u00 of  zaterdag 26/11/2016 van 13u00 tot 17u30 (tijdstip wordt vastgelegd naargelang de beschikbaarheid van de meeste geïnteresseerden)
Inschrijven: Via e-mail: info@rotonde.eu Info evenement Jodie de Heer – Tel. 03 650 26 32 E-mail jodie.deheer@rotonde.eu

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder