Sven Van Bouwel en Jimmy Franken winnen dartscompetitie in café De Klok

De winnaars Jimmy Franken (links) en Sven Van Bouwel (rechts) kregen
een dartsbord uit handen van Jerry Adam (midden)

STABROEK – Sven Van Bouwel en Jimmy Franken hebben de derde editie van de dartscompetitie in café De Klok gewonnen. De afgelopen weken streden 40 ploegen van 2 spelers tegen elkaar in De Klok en in café ’t Zwart Schaap. De winnaars kregen een dartsbord mee naar huis.

De vogelenpikborden in café ’t Zwart Schaap en café De Klok waren de laatste maanden drukbezet voor de derde editie van de dartscompetitie. Die werd georganiseerd door de uitbaters van beide cafés, Jerry Adam en Sharon De Nil. In totaal schreven 40 ploegen, met telkens twee spelers, zich in.

In de groepsfase van het toernooi werden de 40 ploegen in verschillende groepen verdeeld om het in onderlinge duels tegen elkaar op te nemen. Nadien werden de punten opgeteld in kleine klassementjes en op zondag 25 juni namen de 16 beste ploegen het tegen elkaar op in een knock-out fase. De ploegen die wonnen, gingen door naar de volgende ronde.

De knock-out fase begon ’s middags en in de vroege avond raakte de finale bekend: Sven Van Bouwel & Jimmy Franken namen het op tegen Steff Verheyen & Almanzo De Moor. Beide ploegen gaven het beste van zichzelf en uiteindelijk wonnen Van Bouwel en Francken. De twee leden van de Ganzenrijders van Hoevenen kregen van uitbater Jerry Adam een dartsblok mee naar huis. Steff en Almanzo kregen prijzengeld als troostprijs, net zoals Dirk & Rudi Van Herck, die derdes werden in het toernooi.

Almanzo De Moor en Steff Verheyen werden tweede en kregen een geldprijs

Dirk & Rudi Van Herck werden derde en kregen eveneens een geldprijs van Jerry Adam

De vierde editie van de dartscompetitie van café ’t Zwart Schaap en café De Klok start in september.

Joppe De Hert

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *