Club Kalmthout zomert: DIESTER. Familiefestival in het groen

KALMTHOUT – Met het gratis familiefestival DIESTER. trapt Club Kalmthout de zomervakantie meteen sfeervol op gang! Op zondag 2 juli verandert domein Diesterweg van 13 tot 22 uur in een groot feestterrein. Nieuw dit jaar is de spiegeltent. Kom langs en beleef een topdag in het groen!

Een gevarieerd programma vol verrassingen:

Snuister rond op de lokale markt naar leuke spulletjes en lekkere verse producten. Voor de markt werken we onder andere samen met de streek- en biomarkt Kalmthout.
Geniet op het zomerterras van een lekker fris drankje of heerlijke gerechtjes van de verschillende foodtrucks.
Op het uitgestrekte terrein vind je een ruim aanbod aan sportactiviteiten, springkastelen, spelen, workshops en animatie (van o.a. Cirq – Gentse Feesten). Kinderen kunnen zich zowel alleen als met hun ouders volledig uitleven.

Nieuw dit jaar is onze spiegeltent. Kalmthoutenaar Gert Van Meel bouwde eigenhandig deze prachtige spiegeltent. Op DIESTER. kan je er twee verschillende familievoorstellingen beleven: Circus Metwaalf en nnNIAUWww. Let op: hiervoor moet je een ticket kopen.

Muziek kan uiteraard niet ontbreken met de geweldige show van ‘Reginald en de Bosbeesten’. Een feestband voor kinderen, met liedjes over een allergische zeeleeuw, schrik voor de prik en knuffels… ‘A Murder in Mississippi’ sluit het festival af met een aanstekelijke mix van Country, Folk en Blues.

Kortom: een dag chillen, dansen, spelen en simpelweg genieten!

i.k.v. Vlaanderen Feest

©gemeente Kalmthout

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *