Supportersclub Rode Duivels opgestart in café De Klok te Stabroek

 

 
Supportersclub De Scheve Toren, opgericht in januari 2013, is een officiële supportersclub verbonden aan de federatie 1895. Naast afdelingen in Schelle, Niel, Boom en Aartselaar komt er een nieuwe locatie bij en wel in café De Klok, Dorpsstraat 41 te Stabroek.
Jimmy Droogmans (Stabroek) nam contact op met oprichter en voorzitter van supportersclub De Scheve Toren, Tom Ploegaerts.
In café De Klok legde voorzitter Tom Ploegaerts de werking van de supportersclub uit. “De club is vooral gericht op supporters die graag met een groep supportersvrienden de sfeer rond de wedstrijden willen beleven. Wij bieden ook een correcte service aan mensen die er voor kiezen om individueel naar de Rode Duivels te willen gaan kijken”.  “We kunnen steeds een variabel aanbod van tickets aanbieden. Zo kunnen de “sfeermakende” supporters kiezen voor tickets in het vak “Ambiance” achter het doel. Supporters met kinderen die op een “rustige” plaats willen zitten of voor meer comfort langs de zijlijn kiezen, kunnen bij ons ook terecht” aldus Tom. “De supporters club heeft als doel om in groep naar de wedstrijden van de Rode Duivels te rijden/varen/vliegen”. 
“Via Kristof Verbruggen (Polder PC Berendrecht) hebben wij contact opgenomen met de Polderboys die in Berendrecht het Vermaelen Fan house hebben opgericht. Zij stelden zich zeer constructief op en sluiten een samenwerking niet uit.  Het is zeker niet onze bedoeling om in het vaarwater van hun club te komen” aldus Tom. 
Lidmaatschap
Om de wedstrijden van de Rode Duivels bij te wonen dient u lid te zijn van de federatie 1895.  Het lidmaatschap voor deze federatie kan enkel bekomen worden via een erkende supportersclub zoals SC De Scheve Toren. Inschrijven kan via info@schevetoren.be 
Gratis tickets en gratis bus naar de Flames
Op 1 juni spelen de Flames thuis tegen Tailand. Aangezien de wedstrijd op zaterdag doorgaat leek het een mooie kans om een bus te voorzien. In samenwerking met de voetbalbond wordt er een bus voorzien vanuit Stabroek, vertrek om 12.30 uur aan café De Klok, Dorpsstraat 41. 
Inschrijven kan door te mailen naar  info@shevetoren.be 
Voor meer info kan je altijd terecht op de website: http://www.schevetoren.be/

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *